Soek op hierdie werf

Gebruik die alfabetiese gids om te soek vir mediese inligting of tradisionele boererate.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z Medisinale gebruike van kruie Kruiegids6.5.13

Vrae oor gewigsprobleme


Tanya du Plooy skryf: "Ek het met die swangerskap van my dogtertjie 45kg opgetel en in die afgelope 3 jaar darem al 20kg daarvan afgeskud. Is daar 'n maklike manier om van die res ontslae te raak?"

Antwoord: Die maklikste manier is 'n gesonde dieet en oefening en nogmaals oefening.Anna-Maria skryf: "Ek is 'n 39-jarige getroude vrou wat met 'n groot gewigsprobleem sit en ek het nie die gelde om alle duur produkte te koop om te probeer gewig te verloor nie miskien kan julle my raad gee oor hoe ek te werk kan gaan om gewig te verloor. Ek het ook laas jaar die dokter gespreek oor probleme wat ek gehad het met my oë hy het toe aan my gesê ek het Mennier se siekte in my oor hy het toe medikasie voorgeskryf maar dit het net 'n rukkie gewerk nou weet ek nie meer wat om te doen nie. Ek is ook gediagnoseer met hoë bloedruk en drink nou daagliks pille daarvoor.
Ek sukkel baie met geswelde hande en voete en niemand kan vir my sê wat fout is nie, ek sal dit baie waardeur as u miskien vir my raad het oor wat my te doen staan.
Die ander probleeem waarmee ek sukkel is dat ek nagsweet sowel as dagsweet ontwikkel het na my historektimie 3 jaar terug en die kliniek sê net heeltyd dit is normaal kan julle asb vir my sê of dit normaal is of nie.
Dankie dat ek met u kan praat en hoop u kan my help."

Antwoord: Anna-Maria,
Laat ons nou maar eerlik wees. Daar is geen wonderkuur wat geld kan koop wat jou gewigsprobleme gaan oplos nie. Hierdie is 'n leefstylprobleem.
Jou hoë bloeddruk is ook moontlik 'n gevolg van jou gewigsprobleme. Die beste manier om gewig te verloor is 'n gesonde dieet en oefening en nogmaals oefening.
Meeste van ons kom op 'n stadium in ons lewens voor hierdie keuse. Of ons aanvaar die gevolge van ons leefstyl of ons verander dit.
Dit sal ook help vir jou geswelde hande en voete. Lees meer op die blog oor geswelde voete en Ménière-siekte.

No comments :

Post a Comment