Soek op hierdie werf

Gebruik die alfabetiese gids om te soek vir mediese inligting of tradisionele boererate.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z Medisinale gebruike van kruie Kruiegids8.8.11

Grierson-Gopalan sindroom

Anoniem skryf:
Ek is' n man 45 jaar oud, my probleem is voete wat voel of dit wil uitbrand. Ek sukkel om skoene te dra. As ek my voete op koue sement sit bedaar dit n bietjie Ek sukkel al lank met die probleem.

Kan Grierson-Gopalan Sindroom wees. Die simptome is voete wat brand, pyn en vuurwarm word. Normaalweg brand net die voetsole, maar dit kan so hoog as die enkels voorkom. Dit is oorerflik of kan veroorsaak word deur druk op senuwees of sekere siektes.

Jy sal eers die oorsaak in jou spesifieke geval saam met jou dokter moet vasstel voor jy dit kan behandel.

Intussen kan jy die volgende doen : Dra so veel as moontlik oop skoene en nie swaar en toe leerskoene nie. Dra ook net katoensokkies. Week jou voete saans vir 15 minute in yswater. Jy kan ook by jou apteek vra vir voetrome vir brandende voete en vitamien B-aanvullings word ook aanbeveel in gevalle waar jy 'n tekort toon. Jy moet ook so min as moontlik staan.

No comments :

Post a Comment